Terug naar alle producten

Voorzethor

ESHETO Voorzethor

Uw huis ventileren met de ESHETO voorzethor.

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas van de plisséhordeur zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Samen met de plisséhordeur zorgt de voorzethor voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.
Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de voorzethor bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling.
De voorzethor kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor op de dag montage. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen, de hor is dus uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

Kleurmogelijkheden voorzethor

Onze ESHETO voorzethor is standaard leverbaar in 5 ralkleuren:

Als geen van de bovenstaande kleuren voor u geschikt is kunnen wij de voorzethor tegen meerprijs in iedere gewenste ralkleur uitvoeren.

Voorzethor