Terug naar alle producten

Terras overkappingen

Terrasoverkapping van ESHETO

Met een terrasoverkapping van ESHETO kunt u genieten van uw terras en tuin.
Strak, elegant, doeltreffend en prijsgunstig! Dat is onze terrasoverkapping. Is het nog net geen zomer of is het net iets te fris buiten? Met een terrasoverkapping van ESHETO  kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin.

De terrasoverkapping wordt standaard geleverd met 16mm dikke policarbonaat beglazing, helder of opaal kleurig. Policarbonaat is een thermoplastisch kunststof met ongeëvenaarde eigenschappen als het gaat om slagvastheid, brandgedrag en temperatuurbestendigheid. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij de Terrasoverkapping leveren met zonwerende policarbonaat platen.

De terrasoverkapping, wordt standaard uitgevoerd met een geïntegreerde hemelwaterafvoer in één van de staanders. Optioneel kan de terrasoverkapping worden uitgevoerd met halogeen of led verlichting, veranda zonwering en balein zonwering. Om uw terrasoverkapping uit te breiden tot complete tuinkamer kunt u uw terrasoverkapping uitbreiden met Ritzscreen glasvezeldoek, glaswand of Policarbonaat wanden.Wij zijn o.a. leverancier van Deponti.Wij leveren de types: Bosco en de Pigato

Low-Budget

ESHETO heeft voor u ook een low-budget oplossing. Deze oplossing, de Deponti Nebbiolo, is leverbaar in de kleuren RAL9001 en RAL7016 beschikbaar.

Terrasoverkapping
Terrasoverkapping
Terrasoverkapping
Terrasoverkapping
Terrasoverkapping