Terug naar alle producten

Rolluiken

ESHETO rolluiken

Onze rolluiken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van ESHETO op waarde te schatten.

ESHETO rolluiken combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving en zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijke comfort te verhogen. De kastvorm van het rolluik kunt u zelf kiezen, namelijk recht met een schuine hoek, of half rond. Zo kan dit rolluik aangepast worden naar uw persoonlijke smaak en voorkeur.

WAT is een esheto rolluik?

Een volledig aluminium rolluik met dubbelwandige aluminium lamellen. In de cassette is een dikwandige stalen oprolbuis verwerkt waarop de lamellen worden opgerold. Deze buis kan worden aangedreven door diverse soorten bedieningen.
De aluminium lamellen zijn dubbel gemoffeld en geïsoleerd. Tevens zijn de lamellen aan beide zijden gearretreerd daardoor worden de lamellen met elkaar verbonden en kunnen ze bij harde wind of slecht weer niet gaan schuiven. De kast is in verschillende grote leverbaar, dit is afhankelijk van de hoogte van het rolluik. De geleiders kunnen in diverse maten en uitvoeringen worden geleverd, zodat we het rolluik altijd voor uw situatie op maat kunnen maken.

Kleurmogelijkheden rolluik

Het rolluik  is standaard verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren.

Bedieningen van het rolluik

Het rolluik  is verkrijgbaar met verschillende soorten bedieningen:

Onderstaand nog één keer de voordelen van het rolluik  op een rijtje: