Terug naar alle producten

Raamrolhor SUPER

ESHETO Raamrolhor Super

De elegante ESHETO raamhorren met gaasopsluiting.
De raamrolhor Super is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Deze hor is ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, zoals grotere of schuin geplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is.
De raamrolhor Super is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. Wij kunnen de raamrolhor Super tussen het kozijn plaatsen (in de dag) of op het kozijn plaatsten (op de dag). 'In de dag' montage gebeurt met speciale 'in de dag' geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten.
De aluminium cassette is volledig gesloten, het glasvezel gaas zit middels een speciaal doek gezoomd om een RVS staf. Hierdoor blijft het gaas altijd in de geleiders en hebben insecten geen mogelijkheden om binnen te komen. De montage is snel een eenvoudig. Uitvoering als raamrolhor is niet mogelijk.

Kleurmogelijkheden raamrolhor Super

Onze ESHETO rolhor Super is standaard leverbaar in 5 ralkleuren:

Als geen van de bovenstaande kleuren voor u geschikt is kunnen wij de raamrolhor basic tegen meerprijs in iedere gewenste ralkleur uitvoeren.