Terug naar alle producten

Raamplissé

Raamhorren met gevouwen gaas van de plisséhordeur.
Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas van de plisséhordeur zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Samen met de plisséhordeur zorgt de inklem raamplissé voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.
Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de raamplissé bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. Zonder te boren of schroeven in uw kozijn wordt de inklem raamplissé Unit eenvoudig in uw kozijn geklemd en is altijd uitneembaar.
De inklem raamplissé kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor draai kiep ramen. Bediening van boven naar beneden is niet mogelijk i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas. Het frame is door de veerclips eenvoudig uit het kozijn te verwijderen, de hor is dus makkelijk uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

Kleurmogelijkheden raamplissé

Onze ESHETO inklem raamplissé is standaard leverbaar in 4 ralkleuren:

Als geen van de bovenstaande kleuren voor u geschikt is kunnen wij de inklem raamplissé tegen meerprijs in iedere gewenste ralkleur uitvoeren.

Raamplissé