Terug naar alle producten

Plisséfit

Een plisséfit is eenvoudig en veilig te bedienen.
De plissé hordeur of ook wel plisséfit genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plissé hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.
De plisséfit is drempelverlagend.
Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 3mm hoog en daarmee letterlijk drempelverlagend. De standaard plisséfit wordt in de dag geplaatst (in het kozijn). De cassette van de plisséfit is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. Met behulp van diverse hulpstukken kunnen wij de plisséfit ook op de dag plaatsen (op het kozijn).

Kleurmogelijkheden plisséfit

Standaard is onze plisséfit leverbaar in twee verschillende kleuren, namelijk in
gebroken wit en helder wit met zwarte kunststof onderdelen.
Tegen een gereduceerde meerprijs kunnen de onderstaande kleuren worden geleverd:

Als geen van de bovenstaande kleuren voor u geschikt is kunnen wij de plissé horren tegen meerprijs in iedere gewenste ralkleur uitvoeren.

Plisséfit